• Billede 1
  • Billede 2
  • Billede 3
  • Billede 4

Persondatapolitik

Hos Lædersnedkeren er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Lædersnedkeren er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Hvikle oplysninger

Vi indsamler og opbevarer f.eks. navn, adresse, e-mail-adresse. Vi opbevarer ofte også dit telefonnummer til brug for personlig kontakt efter behov og i forbindelse med behandlingen af en ordre. Vi indsamler og opbevarer endvidere købsdata indsamlet f.eks. ved onlinekøb. Oplysninger opbevares i op til 5 år efter brug er ophørt og i det omfang det er nødvendigt. Du kan til enhver tid framelde modtagelse af e-mails på hjemmesiden.

Anvendelse af oplysninger

Oplysningerne bruges til at kunne ekspedere køb på www.laedersnedkeren.dk, fra placering af ordrer, håndtering af betaling m.v. og frem til varen leveres til dig. Oplysningerne benyttes til forbedring af vores hjemmeside og kommunikationen med dig; til analyse af trafikken på hjemmesiden, herunder demografiske forhold; målrette markedsføringen efter dine behov f.eks. ved fremsendelse af tilbud eller oplysninger og anbefalinger vedrørende allerede købte produkter m.v. Oplysningerne anvendes endvidere til statistik formål i anonymiseret form vedrørende generel brug af websitet og dets funktionalitet, herunder antal besøgende, hvor de besøgende kommer fra, hvor login og logud sker på websitet. besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet dette forlades m.v. Når der indsamles personoplysninger via vores www.laedersnedkeren.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Adgang til oplysninger - datasikkerhed

Det er et begrænset antal personer hos Lædersnedkeren der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en PBS løsning. Som registreret online har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Hos Lædersnedkeren er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dine personoplysninger eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart med mindre dette er i overensstemmelse med dansk lov og dette er nødvendigt for at kunne tilbyde dig en tjeneste eller sikre at webhandel gennemføres i overensstemmelse med dansk lov. Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart. Oplysninger videregives alene til tredjemand i nødvendigt omfang til brug for f.eks. ekspedition af betalinger samt til at sikre levering af varer til dig eller i øvrigt for at kunne levere vores services. Disse tredjemænd må ikke benytte oplysningerne til andre formål. De personlige oplysninger, du indtaster på laedersnedkeren.dk videregives f.eks. til PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice), med henblik på at kunne gennemføre betalingen. Lædersnedkeren kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af services og tilbud på www.laedersnedkeren.dk, som følge af indbrud i Lædersnedkerens systemer eller andre driftsforstyrrelser, som Lædersnedkeren ikke er ansvarlig for.

Lædersnedkeren

Gerskovvej 11, Gerskov
5450 Otterup
Tlf: 64 82 35 70
Mobil : 40 30 35 70
Cvr: 26555280
Email: info@laedersnedkeren.dk

 

laglogo