• Billede 1
  • Billede 2
  • Billede 3
  • Billede 4

Lædermøbler kræver kærlig pleje

Men med regelmæssig, god og kærlig pleje behøver dine lædermøbler måske aldrig at komme forbi vores værksted. For med en forholdsvis beskeden indsats, kan du gøre meget for dine lædermøblers udseende og komfort. Har du de rigtige remedier klar, kan du også redde dem fra, at selv kraftige pletter efterlader sig spor. Det har vi stor erfaring med fra vores værksted. Den erfaring vil vi gerne dele med dig i form af de rigtige produkter og den nødvendige know-how.

Således er det en god ide jævnligt at give dine lædermøbler en gang lædercreme. Det er med til at holde læderet smidigt og behageligt at sidde i. Samtidig beskytter det også læderet mod ridser og udtørring, ligesom velplejede lædermøbler ikke er nær så modtagelige over for pletter og snavs.

Køb de rigtige plejeprodukter i vores webshop

Det bedste resultat får du naturligvis med de rigtige produkter. Her bruger vi selv italienske læderplejeprodukter fra Leather Care, som vi har agenturet på her i Danmark, og sælger fra vores webshop. Det er produkter, vi har mange praktiske erfaringer med, og som er afprøvet med succes på de mange lædermøbler, der har været igennem vores værksted.

Derfor kan vi stå inde for dem og på vores webshop kan du finde bl.a.:

lædercreme til regelmæssig pleje af lædermøblerne,
rengøringsprodukter til at fjerne pletter og snavs på lædermøblerne,
pletfjerningsstift til genstridige pletter efter kuglepen, læbestift etc.
sort læderfarve til genopfriskningen af farven på læderet,
plejeprodukter til forskellige lædertyper,
rengørings- og plejesæt til sko, tasker, tøj og andre mindre læderting i hjemme, samt
lugtfjerner.

Køb produkterne og følg den udførlige brugsvejledning. Så er du sikker på at lykkes hver gang!

Husk i øvrigt altid også altid at efterbehandle med lædercreme, når du har rengjort eller farvet dine lædermøbler. Det forsegler læderet og genskaber dets smidighed. Så køber du et af vores rengøringsprodukter i webshoppen, er det vigtigt, at du får bestilt lædercreme med!

Rådgivning om dine lædermøbler

Som sagt rådgiver vi også meget gerne omkring vedligeholdelse af lædermøbler, herunder læderpleje og rensning af lædermøbler. Læderpleje og læderindfarvning er en af de opgaver, vi løser allerflest af i vores værksted. Derfor har vi et indgående kendskab til, hvordan du opnår det bedste resultat med vores læderplejeprodukter til vedligeholdelse af din lædersofa og dine andre lædermøbler. Ja, vi kan endda også rådgive om, hvordan du vedligeholder dine andre læderprodukter som sko, tøj og tasker.

Vi kan også give gode tips og tricks til, hvordan du fjerner selv de mere kradsbørstige pletter, uden at de efterlader kedelige spor på lædermøblerne. Med den rette behandling kan du fjerne både spor af streger fra kuglepenne, tusser og andre af hverdagens fortrædeligheder. Fremgangsmåde og materialer afhænger af pletten, så derfor har vi samlet en masse gode råd og ideer på vores blog. Kan du ikke finde løsningen der, er du også meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Så finder vi en løsning til netop din udfordring.

Velkommen til Lædersnedkeren. Vi står klar til at hjælpe dig med dine lædermøbler!

Vi kan også

Lædersnedkeren

Gerskovvej 11, Gerskov
5450 Otterup
Tlf: 64 82 35 70
Mobil : 40 30 35 70
Cvr: 26555280
Email: info@laedersnedkeren.dk

 

laglogo